Jag delar med mig om mina funderingar om sälj-jobb

Tv-shop och marknadsförsörjning


skrivet den 13 aug av Admin, klockan:09:14
Jag själv brukar ganska ofta titta på Tv-shop vilket sänds dagligen på någon av de kanaler som jag har tillgång till. De som arbetar där är verkligen säljare i kropp och själ och de har en speciell inlevelse som inte så många säljare har. För några dagar sedan var jag på marknad i staden där jag bor och jag stannade upp då jag såg en säljare som demonstrerade för en viss produkt. En massa folk hade samlats runt omkring honom och han var en sådan säljare. En säljare som hade den där speciella utstrålningen och han var verkligen en säljare i kropp och själ och han älskade sitt jobb. Det gick inte att ta miste på. Det finns många likheter mellan en säljare som arbetar på tv-shop och en säljare som arbetar på en marknad. Enda skillnaden är i princip att den som arbetar på marknaden arbetar ”live”. Och detta är faktiskt grunden till säljjobbet. Säljare som åkte runt på olika tillställningar och demonstrerade sina produkter. Det är intressant att det finns kvar än idag.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt