Jag delar med mig om mina funderingar om sälj-jobb

Syns inte längre


skrivet den 18 aug av Admin, klockan:13:09
Ett vanligt jobb som jag själv råkade ut för under 80 och 90 talet var dessa dörrförsäljare som skulle sälja damsugare. Sena vardagar kunde de ringa på efter klockan nio och visa sin fina och svindyra produkt och påstridiga var de också. Jag minns speciellt ett möte när jag fortfarande var ungkarl och bodde ensam i min tvåa på Västerudd nära varvet. När det ringde på så öppnade jag försiktigt och direkt tryckte han fram ett mindre visitkort och presenterade sig. Innan jag han slå igen dörren ställde han foten ivägen och steg in. Efter det vanliga säljsnacket om vilken fin damsugare han hade lät jag han damsuga varenda millimeter av mina 45 kvadratmeter och då 15 minuter senare när han trodde att jag skulle köpa detta bad jag han plocka ihop pick och pack och hänvisade homom till dörren och tackade för en fin städning som jag nu skulle slippa och efter det besöket så slapp jag dessa damsugarförsäljare igen och idag tror jag inte att de håller på med detta längre.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt