Jag delar med mig om mina funderingar om sälj-jobb

Om jag skulle bli säljare


skrivet den 26 jan av Admin, klockan:11:57
Jag har många gånger ställt mig frågan vad jag skulle vilja sälja om jag vore en säljare och det är inte så lätt att svara på faktiskt. Det måste ju vara en produkt som man verkligen tror på för tror man inte på den produkt som man säljer så tror jag att det är svårt att vara en bra försäljare för det är sådant som kunderna märker av. Är du tveksam till produkten som du säljer så utstrålar du det på ett eller annat sätt, medvetet eller omedvetet men det är sådant som kunderna märker. Vad skulle det då vara som jag skulle kunna sälja? Det enda jag kan komma på är i så fall resor av olika slag. Det är något som jag själv är intresserad av och det tror jag att jag skulle lyckas sälja bra. Men det måste ju finnas något mer men jag kommer inte på något mer just nu.  

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt