Jag delar med mig om mina funderingar om sälj-jobb

Min nästa marknad


skrivet den 25 jan av Admin, klockan:11:57
Nu när jag har träffat så många knallar och när jag vet så mycket mer än jag tidigare visste om det här jobbet så undrar jag hur det kommer att kännas när jag går på nästa marknad. Jag kommer nog att stå och observera dessa människors tunga och tuffa och hårda jobb på ett helt annat sätt och varje gång jag stannar till hos just de som demonstrerar en viss produkt kommer jag naturligtvis att tänka på just dessa människor som jag har träffat här. Nu är inte någon av de verksam i just den delen av Sverige där jag bor men vem vet jag kanske träffar de igen på någon marknad i Sverige. Det skulle vara så roligt faktiskt att verkligen se dessa personer när de jobbar. Å jag hoppas verkligen att jag träffar de igen och chansen är ju faktiskt ganska stor. Det finns ju inte så många knallar idag.  

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt