Jag delar med mig om mina funderingar om sälj-jobb

Livet som knalle


skrivet den 19 jan av Admin, klockan:11:53
Att ha ett liv som knalle är så mycket mer än bara ett säljjobb. Detta är kan man säga en hel livsstil precis på samma sätt som för cirkusatrister. De som jag har pratat med nu som jobbar som knallar har ett tufft liv. De jobbar mycket hårt året runt en del av dem och andra de som jag då har träffat här, jobbar hårt under sex månader till exempel och sedan lever de här i Filippinerna under resten av året. En av dessa knallar berättade för mig att han under den tiden som han är i Sverige praktiskt taget jobbar dygnet runt mer eller mindre. Han har inte ens en riktig bostad utan han har gjort om sin lastbil till en bostad där han då både bor och förvarar sina saker som han säljer. De måste köra mycket långa sträckor ibland och de är i princip aldrig hemma.  

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt