Jag delar med mig om mina funderingar om sälj-jobb

Inte för alla


skrivet den 20 jan av Admin, klockan:11:54
Jag skrev i det förra inlägget lite grann om hur det är att vara en knalle. Det är ett tufft och hårt jobb och man måste nästan ha jobbat med det ett tag för att förstå hur dessa människors arbetsdagars er ut. Att sälja hela dagarna och sedan när man har sålt klart på en marknad packa ihop allt och sedan köra många mil till nästa marknad för att börja om från början igen. Sällan blir det mycket sömn och arbetsdagarna är mycket långa. Det här är helt klart ett tufft jobb och jag undrar hur många av oss andra som inte jobbar med det som skulle fixa det. Jag tror inte att det är många. Jag tror inte att många av oss skulle klara av det här. Det här är helt klart inte ett jobb för alla. Det är betydligt tuffare och hårdare än många av oss tror och när vi själva är på marknad så ser vi bara ytan av det.  

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt