Jag delar med mig om mina funderingar om sälj-jobb

Ett tillfälligt jobb?


skrivet den 12 aug av Admin, klockan:09:13
Inom säljbranschen hittar vi ofta många människor. Inte alltför sällan är det studenter som har olika jobb inom försäljning som extra jobb vid sidan av sina studier för att dryga ut kassan. Men som jag skrev tidigare så är dessa jobb mycket krävande i alla fall psykiskt och jag vet inte om det är många som har olika säljjobb som tillfälliga jobb. Jag tror att det inte är en så stor del som har säljjobb under hela sin karriär och jag tror att det är svårt. Dessutom är det tyvärr alltför många jobb inom försäljning som är dåligt betalda och då kanske det inte är så många som är beredda på att satsa så mycket på ett sådant jobb. Det är synd att dessa jobb, som är så krävande ska vara dåligt betalda. Det borde verkligen vara precis tvärtom. Det är just jobb som dessa som borde betalas mycket bättre eftersom det är så svårt som det är.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt