Jag delar med mig om mina funderingar om sälj-jobb

Ballonger och annat


skrivet den 21 jan av Admin, klockan:13:55
En av dessa knallar som jag träffade säljer ballonger bland annat. Han säljer också godis vet jag och något mer som jag inte nu direkt kan komma på vad det var. Han berättade lite om hur allt sådant fungerar och hur och varifrån han beställer sina saker som han ska sälja och så vidare och nu vet inte jag om det han säger stämmer men det är ganska bra vinst på dessa saker. Han berättade bland annat och inköpspriset på godiset som är så otroligt billigt men som han sedan säljer vidare för mycket mycket mer än så. Men visst han ska ju betala skatt och en massa andra kostnader tillkommer naturligtvis också men fortfarande så är jag förbluffad över det billiga inköpspriset. Min första tanke var att han måste göra ganska mycket vinst på detta. Men det vet man ju inte, med tanke på de andra utgifterna som de har och så vidare.  

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt