Jag delar med mig om mina funderingar om sälj-jobb

Auktioner på internet


skrivet den 17 aug av Admin, klockan:09:21
Idag som jag nämnde i förra inlägget växer försäljning via internet mycket snabbt. Och idag kan vem som helst ha ett jobb inom försäljning vid sidan av sitt vanliga jobb eller vid sidan av sina studier till exempel. Jag tänker då framför allt på olika auktionssajter som finns på internet och som är mycket populära där vem som helst kan vara en säljare. Naturligtvis finns många olika företag också här men detta möjliggör att en vanlig privatperson kan sälja sina saker som de inte längre behöver via internet. Jag själv är en köpare även om även jag har sålt en del saker men inte tillräckligt mycket för att jag skulle kalla mig för säljare då det är ett jobb som kräver ganska mycket tid. Men för den som har lite tid över att lägga på detta så är detta definitivt en marknad att satsa på.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt